keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tahtoo väriä päälle syksyyn!

Tänään päätin viettää hetken laatuaikaa itseni kanssa ja hengailla kaupungilla. Mieleni halajaa värikästä syysvaatetta. Sanayhdistelmä värikäs + syysvaate taitaa tosin olla mahdottomuus. Mustaa ja harmaata kaupat kyllä notkuvat, kuten joka vuosi tähän aikaan ja etenkin nyt, kun musta on kuulemma taas syksyn uusi musta.

Shoppailukierrokseni jäi erittäin lyhyeen. Mielenhäiriössä ja karmean nälkäisenä vaelsin jossain mielenhäiriössä 3+1-päiville. Minnepä muuallekaan?! Ei hyvä idea. Onneksi selvisin pian pois ryysiksestä Kampin keskukseen, jossa näemmä vietettiin Kampituspäiviä. Huh! Ensi viikolla luvassa lienevät Hullut Päivät, jos vanhat merkit paikkansa pitää...?

Onneksi olen jo parhaan ystäväni päällä, kotisohvan syleilyssä. (Ja poikaystävä makaa yhtä raatona vieressä.)

Ja onneksi netistä löytyy värikkäitä ideoita paljon paljon enemmän kuin perusvaatekaupoistamme! Lisäksi aivotoiminta on siinä pisteessä, että kuvien selailu netissä on vaativinta toimintaa, johon juuri nyt kykenen.

Päätin siis testata: ovatko värit lopullisesti kuolleet ja kuopatut, kun on kyse syksystä?

Onneksi ei, tästä mallia!

Pipot ovat muotia, jee! Paras uutinen meille kylmyyden lapsille. Pipo voi ehdottomasti olla punainen!
... ja kengät neonkeltaiset. Tosin Suomen syksyyn ihan näin pikkuisilla "ei taida" selvitä...


Muodissa ovat myös punaiset takit! Punaisen talvitakin hankin jo viime vuonna, ja täytyy sanoa että se piristi todella monen mustan aamun.

No, on tässäkin ainakin vähän väriä... Ihastuin kokonaisuuteen.


Kuvat: Harper's Bazaar, Street Fashion, Fall 2013. Kuvaajana Diego Zuko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti