maanantai 26. elokuuta 2013

Sitten kun syksy tulee, niin nämä voisin haluta päälleni...

Tänään oli täydellisen kesäinen päivä, Suomen mittakaavassa, ja olenkin jyrkästi eri mieltä niiden kanssa jotka, väittävät että nyt on syksy. Missä muka?!

Tunnetusti sää on elokuussa paljon parempi kuin vaikkapa kesäkuussa, jonka nimessä virheellisesti esiintyy sana kesä.

Olen kuitenkin joutunut, jokavuotiseen tapaan, tunnustamaan sen faktan että joskus vielä tulee syksy. Sen kohtaamiseen voi valmistautua miettimällä, millaiset kivat jutut voisivat tehdä syksystä hieman siedettävämmän. Helpoin iloa tuottava ovat vaatteet.

Löysin seuraavia ehdotuksia. Brittiläinen Metro ehdottaa Top 10 fashion buys for Autumn/Winter 2013 muun muassa syksyn iloksi jotakin pinkkiä, mukavan väljää, nahkaa, eläinkuoseja, talven värisiä kukkakuoseja ja maskuliinisia malleja. Lisää ideoita sivustolla.
New York Fall 2013 Trend Report Harper's Bazaarin sivuilla ylistetään harmaata. Se sopii! Aika usein päädyn ostamaan lisää harmaata vaatehuonetta "piristämään", vaikka aina värien perään kuulutankin.


Mahtavat mustat tumput vai miksi näitä sitten kutsutaankaan!

Kerrankin talvimuotia, joka on oikeasti talvimuotia eikä mitään "villapaidassa ja minihameessa" -meininkiä... tosin niihin päästään ihan kohta.

Voi kun talven läpi selviäisikin tällä yhdistelmällä! Muistan, kuinka yritin ostaa Barcelonassa talvitakkia ja myyjät tarjosivat aina vaan villapaitoja... niitä (akryylisia), joita Suomenkin Zarat ja Mangot on pullollaan. Ei auta, täällä tarvitaan järeämpiä aseita.
Oscar de la Renta. Huput.
Theyskens' Theory. Yksinkertaisuus.
The Row. Luonnonvalkoisista, paksuista neulepuseroista haaveilen aina vaan, vaikka Suomen ilmastossa ne ovat haasteellisia: ulkona liian kylmiä (paitsi toppatakin alla liian kuumia) ja sisällä nyt ainakin liian kuumia.
Ei ole helppoa, ei.
Reed Krakoff. Sinistä. Itselläni on (ensimmäistä kertaa elämässäni, ainakin muistaakseni!) menossa sininen kausi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti