maanantai 14. tammikuuta 2013

Israel ja lempeämpi uusi vuosi

Blogiparka on ollut paitsiossa, kun emäntä on liehunut maailmalla. Heti joulun jälkeen otettiin ja lähdettiin poikaystävän kanssa metsästämään aurinkoa - muttei minnekään perusrantapaikkaan vaan Israeliin ja Palestiinaan! 

Hengasimme Tel Avivissa, Jerusalemissa, Nazarethissa sekä Länsirannan puolella Bethlehemissä ja Ramallahissa. Tämä jos mikä oli sivistävä matka!

Aurinkokin löytyi heti taivaalta iloisesti möllöttämästä. Tervehdin riemulla kauan poissaollutta ystävääni ja kysyin - jälleen kerran - vakavasti itseltäni, mitä ihme järkeä on asua maassa jossa on aina kylmää ja pimeää?!? Ainakin melkein aina, ja talvi on viisi kuukautta liian pitkä omaan makuuni. 

Matkasta riittää kerrottavaa bloggaukseen jos toiseenkin, mutta ihan ensin täytyy toivottaa itse kullekin vallan mainiota uutta vuotta! 

Juujuu olen myöhässä toivotusteni kanssa, mutta tämä vuosi on alkanut jotenkin tosi hissun kissun ja salakavalasti. Mistä lie johtuu. Ehkä siitä, että vietin koko viime viikon karseassa flunssassa - kuten puoli Suomea.

Uudenvuoden lupauksetkin ovat vielä työstön ja harkinnan alla. Olen päättänyt, että parempi tehdä uusia lupauksia vaikka joka päivä, kun siltä tuntuu, eikä kasata epärealistista listaa vuoden ekana päivänä kuukauden kuluttua unohdettavaksi. Siitä tulee vain paha mieli, ja sitä haluan välttää tänä herran vuonna 2013.

Samoin haluan muistaa ja muistuttaa jokaista meistä, että oikeasti vuosi alkaa uudestaan joka päivä - aina on hyvä hetki aloittaa alusta ja lähteä tavoittelemaan suuria unelmiaan! Sen aion toden totta tänä vuonna tehdä - tosin vielä on pikkuisen epäselvää, minne suuntaan kannattaisi katseensa asettaa ja lähteä tallustamaan...

Aurinko laskee Tel Avivin rannalla. Joulukuun viimeisiä päiviä. Jepulis.


Iloa ja kaikkea entistä parempaa vuodelle 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti