torstai 27. kesäkuuta 2013

Eiranrannan kallioilla kelpaa

Aurinko! Kesä! Lämpö! Tähän voisi tottua... Toissapäivänä ja eilen ryntäsin töistä ulos heti kun kehtasin, haalin kotoa rantakamat laukkuun, vaihdoin työvaatteet bikineihin ja suuntasin yhteen lempipaikoistani - Eiranrannan kuumille kallioille, joilta voi ihailla aavaa ulappaa, isoja ja pikkuruisia paatteja ja sukeltaa välillä viilentävään (=kylmään!) mereen. 

Eipä ihminen juuri muuta voisi elämältä toivoa. Onni toden totta on pienestä kiinni. 

Eilen vietin auringosta huumaantuneena vähän liian monta tuntia ihan liian vähällä vedenjuonnilla kallioilla ja suuntasin vielä sen jälkeen alennusmyynteihin bikinit kesämekon alla ja tukka sikinsokin - ei se mitään, varsinkaan kesällä! 

Cosin myymälästä löysin mustan, aika raskasta kuosia olevan puuvilla-pellavamekon. Ei kauhean kesäistä, mutta ikävä kyllä vaateostoksilla pitää suunnata katse myös tulevaan... jolloin piristystä vasta kaipaakin. 

Siihen alennusmyyntikierrokseni jäikin - kiitos seuraan liittyneen poikaystävän. Taisimme olla hassu pari - toinen tuli suoraan työpaikan "tärkeästä" semmasta puku päällä ja kravatti kaulassa ja meitsi biitsilookissa, hiukset suolaisina, meikittä ja flipflopeissa. No, vastakohdathan täydentävät toisiaan. :)

Jalat nauttimassa Eiranrannassa, toissapäivänä. Laatuaika itsensä kanssa silloin tällöin tekee ihmiselle hyvää. Huomaa, että omassa seurassaankin viihtyy - tuiki tärkeä havainto!

 
Jalat Eiranrannassa, eilen. Sain aitiopaikan parhaalta kalliolta meren rannalta, ah! Seurakseni liittyi myös hyvä ystävä - mikäs sen parempaa! Joimme myös http://www.hartwall.fi/fi/hartwall/uutiset/2013/fosters-radler-virvoitusjuoman-ja-oluen-raikas-sekoitus - uusi hittijuoma. Ulkomailla olen aina valitellut, miksei sitruunalla höystettyä olutta saa Suomesta - hyvää eikä niin alkoholipitoistakaan.
 

Kesäjalat kotikadulla. Kukkamekko ja sandaalit, näissä voisin viihtyä läpi vuoden.

2 kommenttia:

  1. Virkistävää, etten ole ainut, joka totuttelee kookosveteen hampaat irvessä ;) Kokeilin kookosvettä maratonia edeltävänä viikkona nesteytysielessä. Toimi hyvin, vaikkei siitä suurinta herkkua tullut useankaan nautintakerran jälkeen. Ehkä sitten, kun jokin muu juttu sivuttaa kookosveden hypetyksessä, alan nauttia siitä hymyssäsuin. Olen tällainen myöhännäisherännäinen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Mukavaa kuulla, että muilla on samoja "ongelmia" superterveellisen kookosveden kanssa. ;) Nesteytys- ja terveysmielessähän tämä olisi vallan mainio juoma. Ehkä tosiaan käy niin, että suu tottuu kookosveden makuun, kunhan suurin trendi-intoilu lakkaa - katsotaan, miten käy!

    VastaaPoista