keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Poikaystävän biologinen kello tikittää - jos jotain tehdään niin hipster-vauva

Poikaystävä otti eilen puheeksi lapsen. Kolme vuotta yhdessä ja kolmenkympin ikä, ihan odotettu juttu ja onhan aiheesta puhuttu aiemminkin. Mutta kerta kerralta poikaystävä on yhä enemmän tosissaan. Ei enää "sitten joskus, jos luoja suo" vaan koska? Tai: koska?!?

Pikku hiljaa pitäisi alkaa tehdä päätöksiä. Ja mikäs siinä, kyllähän minäkin luultavasti lapsen haluaisin - yhden. Enkä juuri nyt. Olen itse ainoa lapsi, enkä koe siitä kärsineeni, ehkä jopa päinvastoin. Poikaystävä sen sijaan haluaisi kolme lasta, onhan hänelläkin kaksi sisarusta. Ja hyvähän miehen on sanoa, kun ei tarvitse käydä läpi raskauksia, synnytyksiä tai jäädä pois työelämästä pitkiksi ajoiksi. Eli ei missään tapauksessa kolmea, jolleivät tietty satu syntymään kerralla. Huh, ajatuskin puistatuttaa.

Toisaalta eihän sitä ikinä tiedä, voimmeko edes saada lapsia. Kannattaisi ehkä alkaa yrittää pian, mutta en todellakaan tunne olevani vielä valmis. Aina on juttuja, joita haluaisi saavuttaa elämässään ennen lapsentekoa. Ja kypsyä, viisastua, rauhoittua... No, ehkä se tapahtuisi itsestään raskaaksi tultua? En tiedä.


Joka tapauksessa, lämpenin vähän lapsi-idealle, kun selailin Pinterestissä näitä söpöjä kuvia. Jos joskus teemme lapsen, niin minä haluan hipster-vauvan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti