torstai 12. tammikuuta 2012

Vuoden 2011 surkeimmat leffajulisteet

Hah, surkeimpien leffajulisteiden valitseminen olikin paljon vaikeampaa kuin parhaiden, näitä kun riitti pilvin pimein! Suurin osa tosin kuului täysin mitäänsanomattomaan tusinakamaan. 


Toisaalta, jos juliste on "tarpeeksi" huono, niin se alkaakin olla jo kiinnostava. Tässä kuitenkin suosikkini viime vuoden ankeimmistoksi. OK, täytyy myöntää etten ole nähnyt leffoista YHTÄKÄÄN. Pitäisi varmaan katsoa, tiedä mitä helmiä karseiden julisteiden takana piilee. Vähän kyllä epäilen...




8. Beastly, 2011. Kaunotar ja hirviö -pläjäyksessä nykiläinen teini muuttuu hirviöksi, jonka nimi käykin kätevästi ilmi "vähän" photoshopatun naaman päälle photoshopatussa tittelissä. Lisämiinusta, että vaihteeksi leffaa myydään komean heteroparin naamoilla. 



7. Hall Pass, 2011. "Kunnolliset" aviomiehet vähän lomailevat, jaloissaan mitäs muuta kuin vähäpukeisia naisia. Leffassa miehet saavat vaimoiltaan viikon luvan tehdä mitä haluavat  ja juliste kertoo olennaisen. Tää on niin nähty.



6. Blood Out, 2011. Pikkukaupungin kovis-sheriffi etsii veljensä murhaajaa tässä (IMDB:ssä  4/10 tähteä saavuttaneessa) helmessä. Lihaksissa ja paljaassa pinnassa ei ole mitään vikaa, mutta tässä on. Pyssyt käsissä ja sattumalta (?) strategisen paikan päälle kirjoitetut sanat ("lay down" = panna). Ehheh.



5. Green with Envy, 2011. Hempeetääää! NOT. Yh, yltiöromanttinen idylli äklöttää jo ilman otsikon pikku pinkki sydäntäkin. (Öö oonkohan mä huono nainen, kun tällainen ei nappaa?) No, eikun seuraavaan... 




4. Creature, 2011. Joko pelottaa? Täysikuu, synkkä myrskyinen yö, pahaa-aavistamaton nuoripari... eikä tämä kaikki vielä mitään, sillä TERROR HAS TEETH!!!



3. Dear God No, 2011... No juu, itse asiassa edellinen juliste ei ollut mitään verrattuna tähän tyylinäytteeseen, josta löytyy hirviön lisäksi useita pareja tissejä, pyssyjä, keskisormia ja tietenkin paljon VERTA. Hui!



2. Spy Kids: All the Time In the World 4D, 2011. Jollei mikään muu tehoa kaiken kokeneeseen yleisöön, niin aina voi käyttää söpöjä lapsia. Sekä kaikkea muuta, kuten vieteripäisiä koiria, avaruusaluksia ja ah, aina niin tyylikkäitä kasarivärejä. Sekametelisoppaa, anyone?


1. Brotherhood, 2011. No niin... Viimeinen mutta vähäisin (sekä poikaystävän että meitsin mielestä) on tässä. Miksi? Juliste on vain... ankea. Mistä leffa kertoo? Röökiä sukka päässä polttava kaveri ei pelota - tai herätä yhtään mitään tunnetta.

Mielipiteitä on tietty yhtä monta kuin meitäkin, ja "valinta oli vaikea", kuten missituomarit sanovat. Hmm, kiinnostaisi nähdä maailman huonoin leffajuliste - ja kuulla, miten leffan kävi. Julisteella on väliä.

Mutta nyt, käteen lasi punaviiniä ja aivot off. Tänään ekan flunssan jälkeisen työpäivän päätteeksi kävin testaamassa uuden hierojan, jolle menetin sydämeni! Pertillä oli parhaat näpit ikinä (nyt joka lihasta särkee!) sekä ja loistava levykokoelma, josta sain valita taustamusaa. Jei! Tänne ensi viikolla uudestaan, sillä niskat jumittavat pahasti flunssan jäljiltä. Sauna hierojan päälle ajoi koomaan. Vietänkin laatuaikaa itseni kanssa, sillä poikaystävä lähti pitsalle ja yhdelle herraseurassa. En valita. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti