tiistai 23. huhtikuuta 2013

Musta on uusi musta - myös keväällä 2013!

Pastellisävyjä notkuvat vaatekaupat ovat varma kevään merkki - ainakin varmempi kuin esimerkiksi leskenlehdet tai aurinko, joka voisi paistaa niin paljon useammin.

Itse en ole ikinä ollut pastellien ystävä. Tykkään kirkkaista sävyistä, vaikkakin vaatehuone näyttää aina vaan suhteellisen harmaa-mustapainotteiselta.

Mutta minkäs teet, kun musta vaan on niin erinomainen väri, etenkin kaltaiselleni blondille sopiva. Antaa vakuttavuutta, hehheh, ja on poikkeuksetta tyylikäs.

Mitäpä siis hyvää muuttamaan. Ostin viime viikoll (pitkän episodin päätteeksi, josta lisää postauksessa Vihaksi pistää farkkuostoksilla) mustat farkut. Lisäksi riemastuin, kun kaveri oli postannut Facebookiin "keväisen" kuvan itsestään taustalla jäistä vapautunut meri ja päällään täysin mustat vaatteet. Hyvähyvä.

Musta on nimittäin musta myös keväällä – aina muodissa. Hain vahvistusta Pinterestistä (makaan meinaan tänään kotona flunssassa, eli aikaa on - toki ajan voisi käyttää lepäämiseen eikä netissä roikkumiseen, hyihyi). Toisaalta Pinterest tuhansine ihanine kuvineen kohottaa mielialaa ja sitä kautta kokonaishyvinvointia.

Unohdetaan catwalkit, tässä New Yorkin mustaa katumuotia keväältä 2013. Mitäpä sitä väreillä koreilemaan, kun voi pukeutua mustaan! ;)Tämä tyttö ei muuta tarvitsisi kuin tällaisen mekon. Hm, vastaavia taitaa itse asiassa löytyä kaapista "muutama", myös harmaina...Mustaa mutta keväistä! Kiitos pitsin ja kukkasten.
Pisteenä I:n siis pään päällä - lippis! Löytyisiköhän isältä kesäksi lainaan joku "tyylikäs"...?

Nämä kuvat - joita löytyy paljon lisää - on koottu Harper's Bazaarin verkkosivuilta, kuvaajana Mr. Newton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti