maanantai 1. lokakuuta 2012

Boozt.com-ostoksilla - positiivista ja negatiivista palautetta

Aloitetaan positiivisella palautteella, eikös se niin kuulu tehdä. Shoppailin ensimmäistä kertaa vaatteita ruotsalaisesta Boozt.com-nettikaupasta. Olin pitkään himoinnut värikkäämpää huivia musta-harmaa-peruspukeutumistani ilostuttumaan.

Satoja huiveja selattuani löysin Noa Noalta erittäin kauniin kappaleen - joka ei kuitenkaan ole ylivärikäs makuuni. Siinä sivussa tuli akuuttia tarvetta parille muullekin vaatteelle. No, ne löytyivät Ale-osastolta eli silkkaa säästöä tuli... Juupa juu.

Noa Noan puuvillahuivi
Vaatteet saapuivat viime perjantaina, ja olin enemmän kuin tyytyväinen kaikkiin. Huivi oli nätti (ja on jo saanut kehujakin parilta työkaverilta tänään).

Myös toisen tanskalaisyrityksen Customized for Crowd -paita oli varsinainen löytö! Erityismateriaalista valmistettu paita, "one size fits (almost) all", on paitsi istuva ja mukava myös sairaan lämmin! No, ehkä kyse oli edelleen jatkuvasta poskiontelontulehduksesta ja siihen liittyvästä tuskahiestä, mutta eilen ja tänään paita päällä tuli kuuma - ja yleensä olen todellinen vilukissa. Näitä paitoja aion tilata saman tien pari lisää, hintakin on vähän alle 20 euroa eli ei kirpaise. On nimittäin harvinaista löytää näin hyvin istuva ja vielä mukava pitkähihainen aluspaita - olen varsinainen nirsoilija, sillä yleensä aina jostain kohtaa kiristää tai ahdistaa...
Customized for Crowd - kyllä ne tanskalaiset osaa!
Sitten se negatiivinen palaute. Boozt.comin sivuilla hengaillessani (tuntikausia, perfektionisti kun olen niin pakko käydä läpi koko tarjonta saman tien) tajusin, että useammasta tuotteesta puuttuvat kokonaan materiaalitiedot. Itselleni ne ovat tosi tärkeä osa ostopäätöstä. En esimerkiksi voisi kuvitella ostavani 100% akryylia tai muuta tekokuitua olevaa vaatetta, (puu)villaa tai muuta luonnonmateriaalia sen olla pitää! 

Ale-sivuilta löysin söpön pinkin Espritin neuletakin, josta myöskin uupuivat kaikki materiaalitiedot! Yleensä en todellakaan ole romanttinen pukeutuja ja pinkit vaatteeni voi laskea... hmm, yhdellä sormella, mutta jokin tässä takissa hurmasi. Sitä paitsi olen luvannut itselleni pukeutua syksyllä ja talvella muuhunkin kuin musta-harmaaseen - vaikuttaahan se jo mielialaankin, kun muutenkin maailma on harmaa!

Joka tapauksessa, tiedustelin asiaa Booztin asiakaspalvelusta, ja vastaus oli tämä. Pointsit ystävällisyydestä, eikä syy tavallaan ole Booztin, mutta toivottavasti siellä tajutaan panostaa materiaalitietojen saatavuuteen - muuten saattaa monelta jäädä ostopäätös tekemättä. Itse päätin riskeerata, kun kerran palautus olisi ollut ilmainen. Ja tällä kertaa kävi tuuri. Vaate on puuvillaa ja vielä sopiva päällä!

Hei,

Kiitos viestistäsi. Pahoittelemme vastausajan venymistä. Ikävä kyllä
meillä ei ole enempää materiaali tietoa tuotteesta. Soittelimme eilen
Espritille, koska emme ole tavarantoimittajaltamme saaneet
materiaalititoja, mutta hekään eivät osanneet vastata siihen mitä
materiaalia takki on. Koska toimimme usemman eri tuotteen jälleenmyyjinä,
ei meillä valitettavasti ole muuta tietoa tuotteista kun mitä saamme
tavarantoimittajaltamme. Olen yrittänyt etsiä joka puolelta, mutta paidan
materiaalitietoja ei valitettavasti löydy. Olen ovin pahoillani ettemme
voineet auttaa sinua asiassa enempää. Paita kuitenkin saattaa olla
puuvillaa tai jotakin keinokuitua, koska muut espritin neulee ovat puuvilla
tai akryylin ja nylonin sekoitusta.

Jos sinulla ilmenee muuta kysyttävää, olet aina tervetuullut ottamaan
meihin uudestaan yhteyttä.
Oikein mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti