maanantai 19. marraskuuta 2012

Lisää Amsterdamia!

Maanantai tökkii - siis ei mitään uutta. Niinpä selailin vielä lisää kuvia viime viikonlopun Amsterdamin matkalta, ja vaikkeivät kuvat mitään taidepläjäyksiä ole, niin tässäpä tulee... Siis jatkoa eiliselle bloggaukselle Amsterdam - muutakin kuin vapaata seksiä ja huumeita.

Missä Hollanti, siellä juusto. Juustonystävien kannattaa pistäytyä sisään juustokauppoihin, kuten ylläolevaan, jotka on nätisti sisustettu ja joissa pääsee ennen kaikkea maistelemaan juustoja sydämen kyllyydestä! Ja suklaata myös!


Ranskalaisia myytiin joka puolella. Ne olivat paksumpia (ja mauttomampia?) kuin kotona, mutta makuasioistahan ei sovi kiistellä, vai miten se meni. Pääkadulta löytyy joka tapauksessa koju, joka myy "maan parhaita ranskalaisia". No juu, poikaystävä jätti puolet...
 Amsterdam = pyöräilijöitä! En tiedä kummat pelottivat enemmän - hirmuista vauhtia pyyhältävät paikalliset vai pyörillään horjuvat turistiryhmät...
Käsityöläispuoteja riitti myös! Tässä valmistuu pikkuisia & söpöjä kovia karkkeja - näistä pötköistä siis.
 Kotielämää ihanissa taloissa kanaalin varrella... kelpaisi kyllä.
 Ja katuelämää, harmaalla säällä ja auringossa kaduilla piisasi porukkaa. Sitä kaipaa Helsingin marraskuussa.

 ... ja lungia kahvilaelämää. Aah. Tässä paikassa (jonka nimeä en muista) join herkullisen gluhweinin - tämän vuoden ensimmäisen. Talvi on nyt virallisesti saapunut - ja joulu voi tulla.

Katutaidetta - tai jotain. Ankkoja rakennustyömaan aidalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti