sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hietsun uusi kauppahalli avattu - jo oli aikakin!

Käytiin eilen siellä missä puoli muutakin Helsinkiä - tai ainakin iso joukko Punavuoren hienoja tätejä ja setiä, eli uudelleen avatussa Hietalahden kauppahallissa.

"Kiitos" Etelärannan hallin 14 seuraavaa kuukautta kestävän remontin, myyjät muuttivat vanhaan halliin - joka on taas täynnä elämää!

Enkä voi kuin yhtyä kansaan, eli kyllä meidän kamppilaistenkin nyt kelpaa, kun on kauppahalli ihan kotinurkilla.

Eikä mikä tahansa halli. Sisällä vallitsi ainakin eilen suuri tungos, ja liekö se vai mikä syynä, mutta käytävillä palloillessa tunnelma tuntui jotenkin "eurooppalaiselta" - mitä se sitten onkaan... Ehkä samppanja-ja osteribaarit vaikuttivat asiaan?


Joka tapauksessa, tästä alkaa (toivottavasti) meikäläisenkin kauppahalli-shoppailu toden teolla. Vaikka hinnat tietty ovat mitä ovat.

No, ainakin aamukahvitella hallissa kelpaa ja kenties syödä silloin tällöin Soppakeittiön suuria & suosittuja keittoja - eikä tulevaisuudessa ehkä sinnekään tarvitse enää jonottaa, sillä Soppakeittiön tila on vähintäänkin tuplaantunut!

Ihan paras juttu hallissa on kuitenkin toisen kerroksen tila, jossa saa syödä eri puolilta hallia ostettuja tuotteita yhdessä. Olemme nimittäin pitkään tapelleet poikaystävän kanssa Kauppatorin hallin myyjien kanssa siitä, missä saamme istua jos olemme tilanneet eri paikoista - kuten yleensä käy, koska poikaystävä tahtoo tuhtia liharuokaa ja minä jotain "kevyttä ja terveellistä"... Enää ei onneksi tarvitse vääntää, kiitos siitä! Kansainvälistä tyyliä tietty tämäkin, Jenkeissä olen aina ihastellut suuria tiloja, joissa saa syödä (ja lämmittää!) viereisestä supermarketista ostettuja tuotteita.

2 kommenttia:

  1. Loistavaa,että Hietsun kauppahalli on avattu!... Mutta...missä on
    keski-/eteläeurooppalainen fiilis? Kahvia ja pullaa,soppaa saa keskustassa muualtakin,mutta miten olisi ollut tapas,viinibaarit? Varmasti lasillinen hyvää viiniä,ja pieni suolainen tekisi kauppansa! Lisää eurooppalaista meininkiä kaivataan!Nämä on jo nähty...

    VastaaPoista
  2. Totta! Valikoima on mielestäni oikeaan suuntainen, mutta monipuolisuuteen voisi panostaa - kahvia ja pullaa saa tosiaan joka puolelta. Itse olisin kaivannut jotain eksoottista ja persoonallista suomalaistakin paikkaa mukaan - esimerkiksi en voi käsittää, miksei kukaan ole vielä keksinyt perustaa karjalanpiirakka-baaria: piirakoita erilaisilla suolaisilla ja makeilla täytteillä - vain taivas rajana! :)

    VastaaPoista