keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Rahkajuoma, mikä nerokas (tai hölmö) keksintöToimistotyöläisen paluu rutiiniin lomailun jälkeen on näemmä sen verran tylsä, että valoa arkeen tuo lähinnä uusi tuote lähikaupassa. No, jostain se on palkkatyöläisen ilo revittävä, ja mistäpä muusta kuin kuluttamisesta... hmm.

Eilen kävin töiden jälkeen Postitalon K-kaupassa – joka muuten on yllättävän miellyttävä kauppa laajoine valikoimineen. Noukkiessani hyllyltä Valion perusmaitorahkapurkkia silmäni osuivat rahkajuomaan, joka oli vielä tarjouksessakin, 1,99€. 

Olen täysin vietävissä, mitä tulee proteiinipitoisiin terveellisiin maitotuotteisiin, joten eikun rahkajuoma koriin ja kotiin maistiaisille.

Ensimmäinen reaktioni: mitä huijausta! Tai toisaalta nerokas veto Valiolta: lisätä maitorahkaan vettä ja myydä se kalliimmalla hinnalla. 

Maitorahkahan on kovassa huudossa. Ainakin lähikaupassa todella moni lappaa sitä ostoskoriinsa reippaasti, etenkin nuoret kuntosalilta palaavat miehet ja naiset, hih. Yleensä kylkiäisinä on pari banaania ja tietenkin TONNIKALAA. On ns. opit menneet perille. 

Muuten tässä välissä on pakko näpäyttää kaikkia, jotka valitsevat rahkahyllystä saksalaisen rahkan. Hei nyt on hintaero kyllä sen verran pieni, että ostakaa sitä suomalaista kuitenkin!! Yksi hyvä tilaisuus tökätä Suomea vihdoin nousuun ja luoda niitä kuuluisia uusia työpaikkoja. Saksalla menee kuitenkin paremmin, ja niillä on jo Lidl.

Niin, siitä rahkajuomasta. Kun vihdoin tajusin ravistaa tölkkiä kunnolla – siis erittäin voimakkaasti – juomassa alkoi olla enemmän rakennetta ja potentiaalia. Purkin kyljessä sitä kannustetaan lisäämään mm. välipalajuomien eli kuuluisien smoothieiden pohjaksi. Ehkä ostan tätä toistekin. Vaikka ehkä voisi kokeilla, saisiko saman reaktion aikaan, jos perusrahkaan lisäisi vettä...

Onneksi rahkajuoma ei ollut ihan ainoa tämän päivän sisältö. Tapasin myös pitkästä aikaa ystävää tapaksilla Bar Barcelonassa, jossa pohdimme työelämän kummallisia koukeroita... tai siis lähinnä tilitimme niistä. Ihme kuvioita kyllä... mutta ne ansaitsevat tietenkin oman postauksensa.

Nyt hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti