lauantai 22. syyskuuta 2012

Huumorilla flunssa kumoon!

Mikä piristää kun pää on täynnä räkää? Nauraminen muiden kustannuksella tietenkin! Netti on pullollaan Facebook-mokia ja iPhone-mokia, jotka naurattavat aina ("miten joku voi olla noin tyhmä?!) ja ovat samaan aikaan ihanan viattomia - anonyymit tyypit kun eivät joudu kärsimään muiden naureskelusta...

Piristystä tarvitaankin. Toinen flunssapäivä alkoi "rennosti", kun heräsin sarjamurhaaja-painajaisesta peruuttamaan kännykän häläriin - piti peruuttaa aamun hieroja-aika, jota olin odottanut koko viikon. Blääh. Kaktus kurkussa oli kasvanut yön aikana ripeää tahtia, ja olo oli kaikin puolin kelju - niin kuin sairaalla yleensä tuppaa olemaan.

Hierojan lisäksi peruutin kaverin synttärit (joilla oli tarkoitus grillailla jättikatkarapuja sekä nauttia sienipiirakkaa ja jogurttikakkua), treffit parin muun kaverin kanssa, poikaystävän kaverin synttäribileet ja R&A-elokuvan. No, ei ainakaan tarvii miettiä, mitä viikonloppuna tekee sohvalla löhöämisen lisäksi... On se niin väärin sairastaa viikonloppuna!


Mutta valitus sikseen, poikaystävä-parka on jo joutunut sietämään sitä urheasti koko päivän! Ja positiivisen kautta: elimistö tietää milloin on aika pysähtyä ja levätä, kaikkea ehtii kyllä tehdä yllin kyllin tulevinakin päivinä, viikkoina ja kuukausina - ehkä jo huomenna...

Kinasteltiin myös poikaystävän kanssa, pitääkö kipeänä syödä. Perusruoka kun ei todellakaan maistu - sen sijaan maistuvat kaikki korvikkeet: karkki, jäätelö, limu, suklaakin... Pidin pääni, tosin sorkin ja maistelin hänen valmistamaansa broileria - kuin joku kinasteleva pikkulapsi.

Toisaalta tässä on ehditty viettää laatuaikaa yhdessä sohvalla. Pitkään aikaan ei ollakaan ehditty jutella rauhassa niitä näitä.

Ööö onneksi me syötiin vaan perusbroileria tänään...

Ollaan kuunneltu poikaystävän teininä tekemää elektronista musaa (huh!) ja esittelen sille ainakin omasta mielestäni hassuja videoita ja kuvia netistä... Tässäpä pari muidenkin sairastajien iloksi! Ja tsemppiä meille kaikille, kohta ollaan terveiden kirjoissa. Tärkeintä on pitää yllä hyvää mielialaa ja olla itselleen hellä. :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti