maanantai 24. syyskuuta 2012

Kaukokaipuuta harmaana syysmaanantaina... Tahtoo aurinkoon!


Aah haluan takaisin kesän, varsinkin kun sitä ei täällä Suomessa koskaan ollutkaan. Lämpöä ja aurinkoa, nyt heti! On se niin väärin, että täällä vaan satelee, paleltaa ja on saakelin harmaata lähes koko ajan - ja nyt on kuulemma vielä tappotalvikin luvassa, en rupee!!

Koska meitsin flunssa jatkuu ja jäin tänään pois töistä sängynpohjalle kitumaan, päätin kääntää veistä haavassa ja selailla matkakuvia kesäreissulta Sevillaan ja Madridiin. Tällaistakin voisi ihmisen elämä olla...

Suomalainen kaverini on jo pitkään asunut Torremolinoksessa. Parvekkeelta avautuva näkymä on... ei paha. Ja biitsi heti ulko-oven takana...
Palvotaan aurinkoa rakkaan espanjalaisen ystävän kanssa. Aita oli aika kuuma.
Espanjalaisen kaverini perhe peri ihanan ranta-asunnon Benalmadenassa. Tässä meidän privaatti-uima-allas. Myös allasbaari löytyi rakennuksesta, joka oli entinen hotelli. Ei hullumpaa.
Muusikkokaverillani oli keikka Madridin Fringe-festivaalilla, joka tarjosi meille majoituksen 4 tähden kylpylähotellissa Madridin keskustassa. Näkymää hotellin kattoterassilta (heti siestalta herättyä mikä näkyy, heh). Katolta löytyivät myös jacuzzit - tietenkin! ;)
Sound chekkausta - muusikko ja PR-henkilö eli minä. Oli kuuma.
Madridissa ehdittiin vierailla myös persoonallisessa Lay Down -nimisessä baarissa, jossa kaikki "pöydät" olivat valkoistakin valkoisempia sänkyjä! Siellä kelpasi levätä ja tilailla herkkudrinksuja, varsinkin kun saatiin illan aikana nauttia myös laulaja-kaverin livekeikasta.
Kaverini konsertti Fringe-festareilla oli menestys, eikä ihme!
Konserttia seuraavana päivänä oltiin urheita ja kierreltiin turisteina ympäri Madridia. Tosin jossain vaiheessa siirryimme terasseille virkistäytymään... Ah, aurinko ja loma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti