maanantai 12. elokuuta 2013

Tunnelma katossa Elisashopitissa

Kiitos post-lomastressini en nukkunut viime yönä nimeksikään. Unirytmi oli ehtinyt loman aikana kellahtaa aikas lailla myöhäisemmäksi, ja painajainen toisensa jälkeen siivitti yön mustia tunteja...

Aamupalan söin halutta, rangaistusvangin tai lohduttoman marttyyrin elkein. Tässä se nyt oli, mennyttä ihana aurinkoinen loma Kreikan saarilla, edessä ankea harmaa syksy täynnä työtä ja rutiinia... tunnelmaa ei nostattanut, että ikkunan takana tihuutti vettä.

Oudointa aamun angstissani oli, että saman tien astuttuani toimistolle tapahtui jotakin täysin yllättävää – tulin hyvälle tuulelle! Oli mukavaa nähdä työkaverit, eikä vastassa ollut kaaosta ja paniikkia vaan leppoisa kesätunnelma. Meilejäkään ei ollut kertynyt mahdoton määrä.

Muistin, että oikeastihan minä tykkään työstäni! Hieno tunne. Ja huomenna on jo helpompaa herätä ja tottua rutiiniin, toivottavasti hyvin nukutun yön jälkeen...

Sen sijaan työkännykkäni (Nokia Lumia, kuinkas muutenkaan) oli kuolla kupsahtanut loman aikana. Ei mitään reaktiota mihinkään.

Ei auttanut muu kuin suunnata iltapäivällä työpäivän päätteeksi hilpeimpään mahdolliseen paikkaan – Elisashopitiin jonottamaan, kymmenien muiden ihmisten kanssa. Eipähän tullut vapaa-ajanvietto-ongelmia ensimmäisen työpäivän jälkeen, ehheh.

Valitsin Kampin sijaan Citykäytävän myymälän, koska kuvittelin että siellä olisi hiljaisempaa. Tiedä häntä, mutta vierähti noin tunti ennen kuin vuoronumero osui kohdalle. Huhhuh. Ehdin koluta kaikki lähikaupat, jopa apteekin, josta ostin tietenkin Apteekin salmiakkia. Pieni piristys.

Miksi, oi miksi aina sama juttu?! Sekä puhelimen kautta saatavassa asiakas"palvelussa" että livenä myymälässä: palvelun saaminen kestää tuhottoman kauan! Vuosia jatkuneen ongelman ei ainakaan pitäisi olla mikään yllätys Elisalle, Soneralla ja vastaaville.

Silti mitään ei tunnu tapahtuvan, ja hitaasta palvelusta kärsivät kaikki: yritys, asiakkaat ja myyjäparat, jotka joutuvat kuuntelemaan haukut.

Kaino pyyntö, operaattorit: olisiko mahdollista saada edes yksi henkilö lisää per myymälä asiakkaita palvelemaan? Asiakastyytyväisyysprosentti nousisi saman tien monta pykälää – ja eikös asiakas kuitenkin aina ole se kuningas tai kuningatar?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti